Wit

Ieder persoon, professional, team en organisatie beschikt over zijn eigen DNA-profiel, zijn eigen identiteit. Daarmee onderscheid jij je van anderen in wat je bent en wat je doet. Inzicht en kennis van jouw unieke DNA zorgt ervoor dat jouw uitdagingen omgezet worden in realisaties. We gaan kijken over welke kennis, competenties en talenten je beschikt, we kijken naar wat jouw DNA – profiel zo speciaal maakt. Dit doen we zowel vanuit jouw eigen perspectief als vanuit het perspectief van een ander. Lees verder >

wit

 

Inhoud

 

wit

Door jouw DNA-profiel in kaart te brengen in heldere taal en met visuele tools kan jij je eigen informatie op waarde schatten. Je kan je informatie herschikken tot nieuwe combinaties, tot combinaties die passen bij door jou geformuleerde doelen. Door samen met jouw specifieke informatie te herschikken ontstaat inzicht en net dat inzicht opent deuren : deuren naar verandering, deuren naar creativiteit, deuren naar groei en empowerment.

wit

Door het DNA-profiel van jouw organisatie in beeld te brengen, krijgen we zicht op de unieke organisatiecultuur, de waarden en normen, krijgen we zicht op het unieke systeem, de unieke combinatie van processen, competenties en talenten die samen hangen met de missie en visie van de organisatie. Mental Force biedt inzicht in dit DNA en dit zowel vanuit het perspectief van de organisatie als van de ander. Inzicht en kennis van je eigen organisatie DNA gecombineerd met ondersteuning en coaching op diverse organisatiedomeinen vergroot je speelruimte en je krachten om in te zetten op net die factoren die van belang zijn bij het creëren van innovatie en ontwikkeling. Bij het optimaliseren van de continuïteit en groei van je organisatie.

wit